Lišen slobode zbog bacanja ručnih bombi

​Policijski službenici Policijske stanice Šamac, 17.01.2023. godine postupali su po prijavi, da se ispred ugositeljskog objekat u mjestu Pisari opština Šamac, nalazi nepoznato muško lice koji je u pravcu navedenog objekta bacio tri ručne bombe i da isti rasklapa ručni bacač ,,zolju“.Prilikom navedenog nastupila je materijalna šteta, dok povređenih lica nije bilo. Policijski službenici su po zaprimljenoj prijavi odmah izašli na lice mjesta gdje su zatek
li lice koje su identifikovali i utvrdili da se radi o B.S. iz Pisara. Od strane policisjkih službenika lice je lišeno slobode.

Takođe, na tri lokacije u mjestu Pisari i Šamac izvršeni su pretresi prostorija koje je koristilo lice lišeno slobode.Prilikom pretresanja pronađena je i oduzeta određena količina municije.O svemu je obavješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju.

Lice S.B. će danas uz Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima ,,Izazivanje opšte opasnosti“, ,,Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih matrija“ i ,,Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ od strane policijskih službenika Policijske stanice Šamac biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju.

 

(PU BN)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!